Messer og arrangementer vi deltar på2014

Ku-slepp på Eiker Gårdsysteri, 1.mai
Årets høydepunkt for kuene kl.12:00
Aktiviteter for fam. og barn
Følg med på nettsiden og facebook for nærmere info.

Bondens Marked Drammen
www.bondensmarked.no
Makedene på Bragernes Torg er fra kl. 11-16
Følg med på nettsiden til Bondens marked Drammen for å se når det er markeder, og om hvem som stiller med gode egenproduserte varer fra distriktet.

Bondens Marked Oslo
www.bondensmarked.no
Bondens marked Oslo er på litt forskjellige steder. Valkyrieplass på Majorstua, Birkelunden, Bærums Verk, Asker sentrum eller Kolbotn. Sjekker du www.bondensmarked.no og søker på Oslo, vil du raskt finne ut hvor vi er å treffe og åpningstidene. Produsentene i Oslo har mye variert godt å by på. Stikk innom for en liten smak og god handel.

Egertorget Matfestival
www.egertorget.no
www.varlopark.no
Dette er vårt desidert nærmeste marked, og her stiller vi hvert år. Matfestivalen har så mye mer enn mat å friste med. Det er et nydelig privat parkanlegg der du kan finne nyttig inspirasjon til hagen, aktiviteter og underholdning i massevis.Sjekk nettstedet.

Matstreif Oslo
www.matstreif.no
Matstreif er det aller største mat-arrangementet i Oslo. Her er både store og små matprodusenter fra hele landet. Mye godt en kan stifte bekjentskap med som du kanskje ikke har smakt før.
Etter at vi fikk Spesialitetsmerke på Holtefjell og Gruveosten vår har vi i tillegg til Bondens marked også stått Matmerk sitt telt under hele Matstreif. Altså to steder du kan finne oss og osten vår.