Rødkittost

 Eiker Holtefjell
En eksklusiv, fast, modnet lagringsost med rødkittskorpe.
Kommer i tre modningsgrader, tre til seks mnd, seks til tolv mnd, og over ett år. Den er holdbar i minimum to år.
Holtefjell XO som se den mest lagrede fikk bronse i World Cheese Award i 2014

Ostens fyldige, gode smak forsterkes under modning og bruksområder innen matlaging er utallige.
Den kan veldig gjerne nyetes som en snaks til et glass god vin.

TILSITER
Er en rødkittost med fyldig smak.
Den er halvfast, har små pipehull og egner seg godt til både matlaging og på ostebordet.

Tilsiter modnes i tre måneder og er holdbar i ca ett år.
En ost til den smaksbevisste forbruker.

EIKER MUTSCHLI
Halvfast rødkittost med Sveitsisk preg. Osten gir en rik og pikant smak uten å bli for sterk for norske ganer.
Holdbar ca et halvt år, da er smaken mye mer framtredende.

Dette er den mest anvendelige osten vi har, og den kan brukes til "alt"
Passer utmerket på smørbrød og som racletteost i festlige lag.

Til bestillingsskjema