Nye utsalgssteder

Nå kan du få de deilige ostene våre hos COOP!

Vi har inngått et samarbeid med Oluf Lorentzen som distribuerer våre oster ut til de forskjellige avdelingene

Oluf Lorentzen A/S er landets ledende importør av finere matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet. Sortimentet importeres fra hele verden og teller i dag i overkant av 1300 produkter.

I et utviklende marked med sans for nytenkning og kreativitet, er vi sikre på at våre produkter tilfredsstiller selv de mest ekstreme aktørene innen matkunst og matglede.

Vår erfaring og våre markedsorienterte medarbeidere sikrer vår posisjon som leverandør av produkter til uforglemmelige måltider og helhetlige matopplevelser.

Cercle europeen importateurs specialites alimentaires Ceisa er en sammenslutning av europeiske importører med verdens fineste og mesteksklusive matvarer på produktlisten.

Ceisa godtar bare én importør/distributør i hvert land som medlem, og det foretas en grundig vurdering før opptak av nye medlemmer. Ceisa medlemmene møtes minst 1 gang i året for å diskutere nye produkter, leverandører og nye mattrender m.m.

Når du handler med et Ceisa-medlem er du derfor sikret den beste tilgjengelige informasjon og varekunnskap, samtidig som du automatisk når markedets fineste matvarer.

Oluf Lorentzen A/S er Ceisa´s medlem i Norge.