Bløt hvitmuggost Brie Eiker er «fetter’n» til Camembert, dog noe fastere. Litt nøtteaktig smak og en fin hvit skorpe. Ypperlig til ostefat og like god varm som kald til dessert. En lun brie med bacon og litt grønt er også en fulltreffer. Vekt: 200 g
Bløt hvitmuggost Camembert Eiker får under modning enda kraftigere smak. Et must på ostefatet og deilig til både forrett og dessert. Supergod som en lun dessert med litt søtt til. Vekt: 200 g
Halvfast hvit muggost Hvit Eiker er en halvfast muggost med mild og ren smak som vi produserer i sesongen rundt juletider. Osten passer godt til blant annet osteanretninger, smørbrød og desserter. Prøv f.eks å marinere osten i en god matolje eller server den lun som tilbehør i salater. Vekt: 200 g
Halvfast hvit muggost med karve Hvit Eiker med karve er en halvfast hvitmuggost. Osten lages av helmelk og får derfor en fyldig og rund smak. Denne osten er som skapt for norske ganer! Tips! Prøv gjerne osten pannestekt sammen med multesyltetøy! Vekt: 200 g